Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0299-681915
  • info@hof-losverzekeringen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de waarde van uw inboedel van te stellen. U kunt er heel eenvoudig mee uitrekenen wat de verzekerde waarde van uw inboedel zou moeten zijn. En wanneer u deze waardemeter invult en aan ons 'verzendt' kunnen wij direct nagaan op welke manier wij uw inboedelverzekering weer voor u up-to-date moeten brengen. Een veilig gevoel.

Let op! De inboedelwaardemeter kan alleen gebruikt worden als het netto maandinkomen van de hoofdkostwinnaar maximaal € 4850 bedraagt en/of het woonoppervlak niet groter is dan 300 m2

Komt u er niet uit? Bel ons even. Wij zullen u er graag mee helpen.

Algemene vragen
Bijtellingen (indien deze niet apart zijn verzekerd)

Gegevens verzekeringnemer
Dit formulier werd digitaal ingevuld via de website van Assurantiekantoor van t Hof & Los Voor zover nodig wordt Assurantiekantoor van t Hof & Los hiermee door de aanvrager gemachtigd dit formulier namens hem/haar rechtsgeldig te ondertekenen.

Puntentelling
+
+
+
x

En wanneer u alle vragen hebt beantwoord en op 'verzenden' drukt, krijgen wij de gegevens direct digitaal binnen. Wij kunnen ze dan onmiddelijk verwerken.

Gelijktijdig ontvangt u een kopie in uw eigen e-mailbox. 

We maken het u graag gemakkelijk.